El Sâlmon< a la premsa

Reportatges al Time Out BCN i al programa Ànima del Canal 33 sobre la programació del Sâlmon< 2013.

“Del 19 d’octubre al 3 de novembre. Segona edició de SÂLMON< . Seguim apostant pels talents, pels creadors amb noves propostes, frescos, europeus i a vegades nedant contra corrent. Una mirada cap els creadors locals i internacionals en el marc de les residències artístiques que ofereix el centre de creació el Graner i del projecte europeu modul-dance, liderat pel Mercat i del qual  hi formen part altres 19 cases de dansa. Dues setmanes d’una programació intensa amb diferents formats i distintes aproximacions al cos i al moviment”

salmon time out

Si vols veure el reportatge aquí tens el link: VÍDEO

El TNT i el Graner a la premsa

Recollim alguns dels reportatges i articles a la premsa del Festival TNT, amb col·laboració del Graner i amb algunes de les companyies residents implicades en la programació. Si us vau perdre el Festival TNT de Terrassa, aquí podreu veure els vídeos que en van fer Terrassa Digital i el programa Ànima del Canal 33.

Reportatge del programa Ànima del Canal 33 amb entrevistes a alguns dels protagonistes del TNT a Terrassa i al Graner: AQUÍ

Reportatge de Terrassa Digital amb imatges del Festival AQUÍ

premsatnt

 

El Graner i les Fàbriques de Creació a Catalunya Ràdio

El 31 de juliol, Albert Miralles, dins el programa 35 dies de Catalunya Ràdio va entrevistar Llucià Homs, director de Promoció dels Sectors Culturarls de l’ICUB; Víctor Jaenada, artista d’Hangar, i Cesc Casadesús, director del Mercat de les Flors i gestor del Graner. Una bona manera de celebrar els 6 anys de trajectòria d’aquest projecte de creació cultural interdisciplinar i polivalent.  ESCOLTA’L AQUÍ

Dramatúrgia visual i performàtica – La Vanguardia

Dins el número “Nous dramaturgs” del suplement Culturas de La Vanguardia, dedicat a la dramatúrgia catalana, trobem un extens article de Víctor Molina sobre dramatúrgies no textuals on es fa un recorregut per diferents disciplines i artistes que actualment estan treballant en els marges de les arts vives i dediquen especial atenció al teatre visual, la dramatúrgia del moviment, la performance…llenguatges propers a molts dels creadors vinculats al Graner i que apareixen alguns d’ells citats en l’article (El Conde de Torrefiel, Agrupación Sr.Serrano, Diego Anido…)

Culturas - La Vanguardia