Presentació Projecte Tàndem Escola Bàrkeno 2n any

El Mercat de les Flors-Graner formem Tàndem amb l’Escola Bàrkeno del barri de la Marina a la Zona Franca de Barcelona, un projecte promogut per la Fundació Catalunya-La Pedrera, acompanyat pel Consorci d’Educació de Barcelona i coordinat per l’equip pedagògic del Mercat de les Flors/Graner.

Un projecte il•lusionant de pràctica artístico-pedagògica que obre processos transformadors.

Hem dibuixat el nostre projecte Tàndem a partir de tres eixos principals. La formació, permanent i personalitzada a tot el claustre de professors, que  ha facilitat uns recursos i metodologies per transmetre obertament els conceptes bàsics de la dansa als nens i nenes de l’escola. El treball de la dansa dins l’horari lectiu com una matèria més per entendre, descobrir i construir un treball transversal a totes les altres matèries que estableix el currículum d’Educació Primària. I la participació a l’aula del  consell de coreògrafs,  Àngels Margarit i Claudi Bombardó, que ha contribuït i augmentat el coneixement del treball de la dansa des de la visió professional del coreògraf.

D’aquesta estreta relació sorgeix un procés artístic i creatiu que tota la comunitat Bàrkeno (mestres, alumnes, pares, mares, família, Consorci d’Educació, Fundació Catalunya-La Pedrera, Graner i Mercat de les Flors) en sessió tancada vol compartir a l’escenari del nostre teatre.

S’hi presentarà una proposta coreogràfica dirigida per Àngels Margarit i Claudi Bombardó, emmarcada en el 2n any del Projecte Tàndem, impulsat per Fundació Catalunya-La Pedrera, acompanyat pel Consorci d’Educació de Barcelona i coordinat per l’equip pedagògic del Mercat de les Flors/Graner.

http://barkenodansa.blogspot.com.es/

21 de juny

11:00h

Sala MAC

13239457_1064001416979282_5190734988021414679_n

Deixa un comentari