Graner

› Notícies

Presentació 'Vida Laboral'

 Espectacle escènic creat després de dues setmanes de treball col·lectiu al Graner amb la creadora Claudia Faci i un grup de 25 veïns i veïnes del barri i la ciutat al voltant del concepte “vida laboral”.

“En molts casos, l’ofici no és solament allò que ens dóna de menjar sinó que determina la identitat de qui ho exerceix. Fins a quin punt som allò al que hem dedicat la major part del temps de les nostres vides?”

 VIDA LABORAL és una proposta ART i PART, el programa de creació artística comunitària als barris de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat a través de l’Institut de Cultura de Barcelona en el marc del Barcelona Districte Cultural.

VIDA LABORAL

de Claudia Faci i les i els participants del taller de creació.

Dimarts 17 i dimecres 18 a les 19:00 h al Graner. Entrada gratuïta fins omplir aforament, reserves a info@granerbcn.cat

Claudia Faci, ballarina, actriu, coreògrafa, directora i dramaturga, es va criar entre caixes i va créixer en un escenari, l’hàbitat natural d’un animal d’escena, on sempre ha estat, de moltes maneres diferents.

Direcció: Claudia Faci i Óscar Nieto. Participació de: Arlin Sagués, Arnau Balagué, Bárbara de Haro, Chelo Castelló, Conchi Mezcua, Cristina Alarcón, Diana Pop, Elena Sánchez de Toledo, Enrique G. Bermejo, Francisco Luque, Georgina Nicolás, Isidre Rosich, Javier Pérez, Joan Ramos, Loli Caleya, Maite Garcia, Marc Garrido, Monica Quesada, Noemí Martínez, Noura Kanchouch, Sònia Baena, Ventura Lázaro, Yolanda de las Heras, la Sara Caeiro a la producció i en Marcos Stefanelli i la Carla Orellana fent pràctiques d’Art i Part. Amb la complicitat de: Barcelona Activa – Treball als barris, Vulnus, PDC La Marina, A partir del Carrer – Centre de Serveis Socials La Marina, Espai Jove La Bàscula, Consulta Jove Sant Pere Claver, IES Montjuic, PIJ Sants-Montjuic, Radio Nikosia.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

DIMARTS 17 I DIMECRES 18 DE JULIOL A LES 19H AL GRANER (C/Jane Addams 14)

Entrada gratuïta fins omplir aforament, fes la teva reserva a info@granerbcn.cat