Presentació

El Graner és el centre creació i aprofundiment del llenguatge del cos i del moviment. Emmarcat dins el programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, compta amb una gestió del Mercat de les Flors, amb la col·laboració de l’APDC i l’ACPDC. El Graner, actua en base a diferents línies de treball per incidir en el teixit creatiu des de diferents contextos. Els eixos principals del Graner són: creació, internacionalització, pensament, educació i proximitat.

El Graner acull residències de creadors de dansa, desenvolupa projectes de cooperació artística amb altres agents culturals i promou la integració de l’espai al barri, entre d’altres objectius. Així doncs, com a centre de creació, ofereix l’oportunitat d’aprendre sobre la forma i pràctica artística i està caracteritzat per una organització inclusiva i estreta amb el públic, amb activitats de proximitat.

Aquesta diversificació de les línies de treball, recolzada per una comunicació basada en la immediatesa de la xarxa, ens permet d’actuar dins el context cultural de la ciutat i dotar-lo d’eines de creació i de difusió amb diferents formats.

Si vols aprofundir en el projecte del Graner, les futures línes d’actuació d’aquest espai i la memòria de l’activitat que ha dut a terme fins el 2013, en aquest document trobaràs tota la informació necessària.

GRANER, projecte inicial, valoració i full de ruta

GRANER activitat 2012

GRANER activitat 2013

GRANER activitat 2014

BALANÇ 4 ANYS GRANER

GRANER activitat 2015

MAPES_12_16GRANER