Graner

› Notícies

Presentacions EN RESiDÈNCiA curs 17-18

JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL EN RESiDÈNCiA a l’Institut Montjuïc

Accions per a una classe de 1r d’ESO 
Dijous 31 de maig a les 12h al Mercat de les Flors 

Amb els estudiants Isabel Asensio, Nayat Bartolomé, Nayara Bola, Andrew Merchán, Maitane Peiró, Csarvin Pregillana, Sandra Tarrasón, Andy Vasquez, Noa Clarà, Sheila Felguera, Marc Font, Natalia Giménez, Judith Gistàs, Juan Antonio Heredia, Alejandro Martínez, Xavier Moya, Sergio Naranjo, David Traycheva, Lucas Valdes i Oscar Vidal i els docents Quim Tubert i Vicent Santamaria.

“Volem, movem coses amb la ment o enviem missatges telepàtics. Durant aquets any d’En RESiDÈNCiA amb un grup de 1er d`ESO de l’Institut Montjuïc hem jugat, imaginat i practicat divereses pràctiques de comunicació extrasensoria, convertint-nos en superherois.”

La residència de Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol  a l’IES Montjuïc ha estat comissariada i coordinada per Graner-Mercat de les Flors.

La presentació serà conjunta amb dos projectes més que s’han dut a terme a l’IES Montjuïc amb alumnes de 1r d’ESO i amb qui s’han generat sinergies com ara un projecte de La Bàscula (sota el marc del Pla de Barris) i Cinema en curs.

___________________________________________________________________________________________

BIG BOUNCERS EN RESiDÈNCiA a l’Institut Moisès Broggi

Acte reflex
Dimecres 6 de juny a les 19h i dijous 7 de juny a les 12h – Mercat de les Flors

Amb els estudiants Francisco Almarza Perez, Kalkidan Alpuente, Carla Baró Fabró, Lucía Contreras Acera, Joel Davies Canet, Òscar Freixa Navarro, Maria Fernanda Escudero Vaca, Maia Fernández García, Camila Denise Godoy, Núria Machaca Morales, Sara Muñoz Cotoré, Carolin Nicole Soto Medina, Ignacio Pereyra Álvarez, Júlia Polo Balaguer, Marina Puig Asso, Maya Robinson Uribe, Vivian Yuliani Romero Meza, Christian Rumenov Betov, Luana Santos Crespo i Mar Vega de Gea i l’equip docent Marta Moragues, David Arnaiz, Estel·la Clopés i Estefania Figueras.

I la col·laboració / agraïment: Joana Serra, Pablo Mo Ramírez i Ursa Sekirnik.

“Des del principi ens preguntem què ens mou? Què ens importa? Amb què ens sentim identificats, propers, còmodes? Arribant així aquesta mostra on s’intenta reflectir un procés de construcció col·lectiva, on cada persona aporta al grup i on el grup dona suport a l’individu, creant un calidoscopi d’imatges reflex.”

La residència del col·lectiu Big Bouncers a l’IES Moisès Broggi ha estat comissariada i coordinada per Graner-Mercat de les Flors.

________________________________________________________________________________________

Des del 2009, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) desenvolupen Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa —pioner en el nostre entorn— que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.  EN RESiDÈNCiA, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.