Graner

› Notícies

Presentem 'BooMBeta 18' a la premsa

Hem presentat la segona edició del cicle d’accions artístiques al barri de la Marina en una roda de premsa conjunta amb altres projectes comunitaris que es visibilitzen a la ciutat al juliol dins de la programació del Festival Grec de Barcelona i que formen part d’un treball continuat i de vegades invisible d’entitats, estructures, veïns i veïnes i creadors per desenvolupar projectes de llarga durada implicant a diferents comunitats dels seus barris i de la ciutat.

Ja podeu consultar la programació de ‘BooMBeta’18 aquí mateix i reservar les vostres entrades o guardar-vos un lloc en l’agenda: del 2 al 19 de juliol al Graner i els seus voltants. Totes les activitats són gratuïtes.

Serem 25 veïns i veïnes de la Marina i la ciutat en escena + Claudia Faci + Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol + Els Torreznos + Societat Doctor Alonso + Bárbara Bañuelos + Ràdio Nikosia + Fundació Sant Pere Claver i més!

BooMBeta és un cicle d’accions artístiques al barri de la Marina organitzat i comissariat pel Graner, que compta amb el suport del Pla de Barris de la Marina i del programa ART i PART (Ajuntament de Barcelona – Barcelona Districte Cultural), amb la col·laboració de diferents entitats del barri i la complicitat del Festival Grec de Barcelona.