Graner

› Notícies

A punt per a la Fase 1

You can go home again … so long as you understand that home is a place where you have never been (The Dispossessed, Ursula K Le Guin)

Al Graner estem treballant per preparar adequadament l’espai i garantir la seguretat i la salut de les persones que l’habitin a partir de l’entrada en vigor de la fase 1 de la desescalada. Volem tenir-ho tot a punt des del primer dia que sigui possible reactivar l’edifici i acollir-hi residències artístiques. Estem condicionant-lo amb les mesures d’higiene necessàries per a la salut davant el contagi de la COVID-19 i amb els cartells indicatius i informatius corresponents. Us podeu imaginar les ganes que en tenim, i ara sembla que serà ben aviat.

Amb el pas a la fase 1 es recuperarà l’activitat de residències artístiques al Graner, acollint companyies com La Veronal o Azkona&Toloza, que preparen projectes per al Festival Grec, tot i les circumstàncies. Mentrestant, tot l’equip hem seguit i seguim treballant en línia amb els projectes d’acompanyament artístic, educatius i comunitaris que s’estaven desenvolupant abans del confinament. Aviat esperem explicar-vos-en més detalls, perquè en aquesta latència constant i virtual que estem vivint hi ha propostes que van esclatant.

En un moment de vulnerabilitats i incerteses, obrir la porta de casa esperem que sigui només el primer pas cap a un retrobament dels cossos.