Graner

› Notícies

DIMECRES 11 I DIMECRES 18 DE JULIOL DE 16H A 18H

2 PROGRAMES DE RÀDIO monogràfics a Radio Nikosia 

Els redactors de Radio Nikosia, una de les primeres emissores realitzades per persones d’emocionalitats diverses, participen al cicle BooMBeta amb dos programes de ràdio especials que giraran al voltant del propi procés de creació dels espectacles que s’hi presenten i del concepte de “vida laboral”.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

DIMECRES 11 I DIMECRES 18 DE JULIOL DE 16H A 18H Contrabanda FM 91.4 

DIJOUS 19 DE JULIOL DE 10 A 15h al Graner 

REFLEXIONS COMPARTIDES: ART I ADOLESCÈNCIA

Una trobada per compartir experiències, valoracions i establir un diàleg a partir del tema “Adolescències en risc: un diàleg entre serveis de salut mental, art i educació al barri de la Marina”.

“En aquesta trobada volem transmetre algunes de les accions que la Fundació Hospital Sant Pere Claver i la Consulta Jove per a Adolescents han fet durant el curs 17-18 amb perspectiva comunitària i de col·laboració entre diferents entitats de la Marina, per treballar conjuntament a favor dels adolescents del barri.”

Amb la participació de: Assumpció Soriano, Luis Gol, Berna Villarreal, Muntsa Capellas, Bárbara Bañuelos, Cristina Alonso, Quim Tubert, Domingo Espot, Carme Pons, Nieves Batista i Barbara Van Hoestenberghe.

Amb la complicitat de: Hospital de dia – Consulta Jove de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària, IES Montjuïc i Imagina’t

PROGRAMA

10 – 11:30h:

• Presentació de Consulta Jove. Assumpció Soriano (Responsable Assistencial del C.Jove).

• Experiències de col·laboració entre salut mental i els IES. Luis Gol , (Educador Social)

• La veu dels adolescents. Berna Villarreal. (Treballadora Social).

• Experiència creativa: Graner, C. Jove i H.de dia. Muntsa Capellas.(Infermera).

11:30 – 12h: PAUSA CAFÈ

12 – 13:30h:

• La creativitat en l’àmbit comunitari. Cristina Alonso (Graner).

• Projecte de creació del Graner amb Consulta Jove i Hospital de dia. Barbara Bañuelos (artista).

• IES Montjuïc: les arts com a projecte transversal dins el Projecte Educatiu de Centre.Quim Tubert, Domingo Espot i Carme Pons (Equip IES Montjuïc).

• Imagina’t, la consciència del cos com un element de prevenció per el conflicte. Nieves Batista (Coordinadora Imagina’t) i Bárbara Van Hoestenberghe (artista).

13:30: APERITIU