Graner

› Notícies

Raquel Gualtero estrena 'Amaro'

Raquel Gualtero ha estat en residència de creació i tècnica amb la peça Amaro al Graner. Amaro s’estrena el 29 i 30 de març a la Sala Hiroshima en el marc de la Quinzena Metropolitana.

Amaro vol posar de manifest la falsedat de les aparences. Res és el que sembla, ens diu l’espectacle, tot canvia i, per tant, tot està en contínua transformació. Aquí resideix el moviment, la vida. Raquel Gualtero s’ha acompanyat d’artistes com Sònia Gómez, Rodrigo Rammsy, Amaranta Velarde, Pere Jou i Txiqui Berraondo per donar forma a la seva recerca coreogràfica.

Raquel Gualtero Soriano ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castellucci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre d’altres companyies i professionals. Com a creadora, va debutar l’any 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. Amb la peça Persona guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove, i Brut, Nuà Amaro completen la seva trajectòria com a coreògrafa.

Més info

Autoria, direcció e interpretació: Raquel Gualtero
Dramatúrgia: Sònia Gómez
Acompanyament en el text: Txiki Berraondo
Autoria, direcció musical y disseny de so: Rodrigo Rammsy
Interpretació musical: Rodrigo Rammsy
Disseny d’il·luminació: Arnau Sala
Acompanyament en el so i moviment: Amaranta Velarde y Telemann Rec.
Amb el suport de: Hiroshima,Teatros del Canal, RocaUmbert Fàbrica de les Arts, Centro Cívico de la Barceloneta, SAT! Sant Andreu Teatre y El Graner
Fotografia: Alice Brazzit