Graner

› Recurs

S U S A N A

S U S A N A és un joc que ajuda a pensar, a concretar o a enfocar un projecte, idea o pràctica a través d’una conversa. Mitjançant unes targetes que contenen preguntes i accions, organitzades segons unes regles que cal triar, S U S A N A et permetrà generar un diàleg sobre el teu camp d’interès. S U S A N A és una forma de generar coneixement a través de la conversa, no a través d’un coneixement après i una teoria pre-conceptualitzada. Vindria a ser una espècie de maièutica lliure de mestre o que desplaça al mestre en la figura de les cartes. La qüestió principal es manté al centre i a partir d’aquesta cada participant de la partida és una font de recursos per al diàleg.

Afegim el joc S U S A N A a la llista de recursos i trobareu el joc al Graner disponible per jugar-hi quan vulgueu.

S U S A N A ha estat inicialment elaborat per Mar Medina, Aimar Pérez Galí, Clara Tena i Carme Torrent en residència al Centre Choréographique National Roubaix Nord – Pas de Callais (França) i al Graner – Centre de Creació del Cos i el Moviment, Barcelona (Espanya).

Més info i descàrrega: http://susana.club

Encara no heu jugat a S U S A N A? Demà i divendres encara podeu passar pel set del hall de l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona i fer una partida amb l'Aimar, la Clara i la Mar. Ells mateixos us expliquen com funciona. Dijous i divendres d'11 a 13h i de 16h a 18h (i també us podeu descarregar el joc des del seu web).

Publicada por Graner en Miércoles, 30 de noviembre de 2016