Graner

› Residències

Muriel Romero i Pablo Palacio

Amb Mercat de les Flors, Convocatòria pública, 2014, 2015

Muriel Romero i Pablo Palacio col·laboren des de l’any 2007 en un projecte centrat en l’anàlisi i el desenvolupament de la interacció entre el gest corporal i el gest sònic. Fins ara aquesta recerca ha tingut com a resultat la trilogia Acusmatrix, Catexis i Stocos.

Després de ser primera ballarina en algunes de les companyies més prestigioses del món com la Deutsche Oper Berlin, el Dresden Semper Oper Ballet, el Gran Théâtre de Ginebra i la Compañía Nacional de Dansa i ballar amb coreògrafs com W. Forsythe, J. Kylian, Ohad Naharin i Saburo Teshigawara, actualment el treball de Muriel Romero se centra en la investigació de les estructures coreogràfiques generatives i la incorporació d’abstraccions extretes d’altres disciplines, com ara la música i les matemàtiques.

Pablo Palacio és un compositor independent que actualment viu a Madrid. La seva obra se centra en la transformació i les connexions perceptives de les imatges sòniques. Les seves obres s’han interpretat en molts països d’Europa i els Estats Units, passant per la Xina, l’Índia, el Brasil, Austràlia i el nord d’Àfrica. També és un compositor actiu en l’àmbit de la dansa i les arts escèniques.

  • 2014 · convocatòria pública · projecte en creació
  • 2015 · col·laboració Festival IDN amb el Mercat de les Flors · Neural Narratives 2: Polytopya (amb Daniel Bisig)