Graner

› Residències

Presentació

Sóc ballarina i coreògrafa tot i que treballo des d’una perspectiva força amplia ambdós conceptes. Em vaig graduar en dansa clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona, sóc professora de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana a la UOC/URV. Com a ballarina, he treballat amb companyies diverses a nivell nacional i internacional tot i que actualment els meus vincles principals són amb la coreògrafa Gisele Vienne, amb la companyia Cullberg Balletten i l’artista, companya i amiga Sònia Gómez. Com a coreògrafa, l’últim treball que he fet, Likes, és el resultat de l’intersecció entre els eixos dansa, antropologia, ioga. Actualment em trobo inmersa en seguir desenvolupant els eixos esmentats a través de noves creacions així com a través del projecte educatiu Perifèria (amb Pau Millas).

http://www.nuriaguiu.com/

Projectes en residència al Graner

Durant els meus 2 anys com artista associada al Graner m’agradaria desenvolupar diversos eixos.

Ara mateix, estic treballant en el meu nou solo/creació; Spiritual Boyfriends. SB és una peça que treballa en torn a les relacions i estructures de poder i que pren com a base una recerca iconogràfica sobre la construcció històrica de les postures de Ioga així com material autobiogràfic en torn a les relacions afectives.

També estic preparant una creació que faré la primavera vinent a Alemania, amb la companyia Unusual Symptoms, resident al Theater Bremen. Ambdues peces s’inspiren en una forma de treballar ja iniciada amb el meu solo Likes, en realció a internet com a medi de confluència cultural, hibridació de pràctiques, de formes diferents de socialitzar-nos i relacionar-nos, de llegir-nos i construir-nos