Graner

› Residències

Olga Pericet

Amb Mercat de les Flors, 2013, 2018

Olga Pericet ha estudiat amb mestres de la talla de Matilde Coral, Manolo Marín,Maica Moyano o José Granero, entre d’altres; ha estat solista i artista convidada de companyies com la de Rafaela Carrasco, Rafaela Carrasco, Nuevo Ballet Español, Arrieritos, Miguel Ángel Berna, Teresa Nieto, Belén Maya i el Ballet Nacional de España.Comparteix escenari amb Ana Laguna, Nacho Duato, Enrique Morente … Gran renovadora del flamenc, nombrosos premis reconeixen el seu domini tècnic impecable, al costat de l’harmonia i el preciosisme de la seva feina. Entre els més recents, el Premi Extraordinari de Teatre ACE Awards 2 0 16 (Associació de Cronistes d’
Espectacles de Nova York); el MAX d’Arts Escèniques a la Millor Ballarina principal per ‘Pisadas’ (2015) o el premi El Ojo Crítico de RNE (2014) per la seva versatilitat com a intèrpret, la seva creativitat i la seva valentia a l’hora d’assumir reptes artístics. També ha estat guardonada amb el Premio Flamenco Hoy a la Mejor Bailaora, atorgat per la crítica especialitzada espanyola (2012); el Premi a l’Artista Revelació al Festival de Jerez (2011); Max a la Millor Coreografia per ‘De cabeza’ (2009), Villa de Madrid a la Millor Intèrpret de Dansa (2006) o el Premio Nacional de Flamenco Pilar López (2007).

L’artista cordovesa compta amb un ampli i variat repertori com a bailaora i coreògrafa. De vegades els seus espectacles són el resultat d’un procés de creació personal, altres uneix el seu talent al d’altres artistes, amb els quals se sent còmoda dins i fora de l’escenari.

https://www.olgapericet.com

  • 2013 · amb Mercat de les Flors · procés de creació
  • 2018 · amb Mercat de les Flors · procés de creació