Graner

› Residències

El Pollo Campero, comidas para llevar

Col·laboracions, Convocatòria pública, 2016, 2018

LAS ACTRICES SIEMPRE MIENTEN és una investigació escènica que parteix de l’estereotip i els tòpics associats a l’univers de l’actriu (què sap fer una actriu pel simple fet de ser-ho?), per utilitzar-ho com excusa i parlar dels temes que ens interessen com a creadores i com a individus (amor, família, precarietat, política, mort). El punt de partida és el supòsit que tot el que passa a l’escenari és una mentida pactada, j no ens importa la veritat a escena, entenem que tot és una construcció al voltant de la veritat, amb més o menys veritat, però mentida. Entenem que a la vida tot són construccions també, tot són mentides.

La companyia EL POLLO CAMPERO, COMIDAS PARA LLEVAR neix el març de 2012 i obre una primera aproximació del seu treball mesos després en els IN-FORMALS de La Poderosa (Barcelona, novembre 2012). A partir d’aquell moment la companyia continua investigant i realitzant diferents proves escèniques fins que estrena la seva primera peça completa titulada SEKVANTARO. PIEZAS CODEPENDIENTES DE DURACIÓN RELATIVA EN LAS QUE LAS ACTRICES INTENTARÁN NO HACER TEATRO dins el Festival Internavional de Nous Investigadors Escènics (V CENIT TNT-Atalaya) on reben el premi al millor espectacle. Després d’això actuen en diferents festivals, entre ells l’ACT Festival, on també recullen el premi a la millor direcció. Paral·lelament reben el premi al millor espectacle revelació als II Premios Andaluces de Teatro. Actualment estan girant amb el seu segon espectacle LAS ACTRICES SIEMPRE MIENTEN.

https://www.elpollocampero.com

  • 2016 · convocatòria pública i col·laboració Festival Sâlmon< · Las actrices siempre mienten
  • 2018 · col·laboració TNT · Parecer felices

Este vídeo es tanto para las que os llamáis Raquel como para las que no: SÁBADO Y DOMINGO a las 21h y a las 19h en Antic Teatre Barcelona podéis ver 'Las actrices siempre mienten' de El Pollo Campero. Comidas para llevar. dentro del SÂLMON< Más info y entradas aquí: http://salmon-dance.com/fitxa/el-pollo-camperocomidas-para-llevar-34-des/

Publicada por Graner en Viernes, 2 de diciembre de 2016