RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES GRANER 2018

Reunida el 30 d’octubre la comissió de valoració i selecció de les 97 propostes rebudes a la convocatòria per projectes en residència des de febrer a desembre del 2018 al Graner, la resolució de la convocatòria és la següent:

Comissió de selecció modalitats A1, A3 i B:  Jordi Cardoner, Caterina Varela, Leticia Skrycky, Elena Carmona, Cristina Alonso.

Comissió de selecció modalitat A2: Jordi Cardoner, Caterina Varela, Elena Carmona, Cristina Alonso.

MODALITAT A: RESIDÈNCIES INVESTIGACIÓ

A1 (interaccion): cap proposta seleccionada

A2 (metodologies compartides): Projecte ‘Anotaciones para hacer-pensar-hacer’ de Luciana Chieregati, Vera Garat, Santiago Turenne, Alina Folini, Ibon Salvador, Leticia Skrycky i Carolina Campos.

A3 (recerca/creació): S’han passat a seleccionar dos projectes, després que no se’n seleccionés cap a la modalitat A1: Projecte ‘Trabajo Normal’ de Claudia Müller i ‘Línea larga punto punto punto más alto curva hacia arriba punto’ d’Oscar Bueno.

* en aquesta modalitat A3, la comissió de selecció ha volgut destacar i tenir en compte el projecte d’investigació de Magdalena Brezzo, que tot i no haver estat un dels projectes seleccionats la comissió valora molt positivament iniciar un diàleg amb la creadora per facilitar la viabilitat i un possible recolzament a la tasca d’investigació presentada.

MODALITAT B: RESIDÈNCIES DE CREACIÓ

Projectes seleccionats:

  • Projecte ‘Gesturing Refugees’ de Farah Saleh
  • Projecte ‘ Jura de Bandera’ de Vértebro
  • Projecte ‘ Tierras del Sud SA’ de Laida Azkona i Txalo Toloza
  • Projecte ‘ Human +’ de Javier Guerrero
  • Projecte ‘ Invitación para cualquier cosa’ de David Climent, Sònia Gómez i Pere Jou

Per a qualsevol dubte: info@granerbcn.cat

 

Deixa un comentari