SÂLMON< 2013 // European Talents Upstream

Del 19 d’octubre al 3 de novembre

Segona edició de SÂLMON< . Seguim apostant pels talents, pels creadors amb noves propostes, frescos, europeus i a vegades nedant contra corrent. Una mirada cap els creadors locals i internacionals en el marc de les residències artístiques que ofereix el centre de creació el Graner i del projecte europeu modul-dance, liderat pel Mercat i del qual  hi formen part altres 19 cases de dansa. Dues setmanes d’una programació intensa amb diferents formats i distintes aproximacions al cos i al moviment.

Artistes què repeteixen al SÂLMON> d’aquest any: Umma Umma Dance, que ens ensenyarà un avanç del seu nou treball, i Lali Ayguadé, que ha realitzat una col•laboració amb Marcos Morau /La Veronal. Combinarem l’acompanyament i suport a artistes de la passada edició amb el treball dels nous residents, amb creadors tan interessants com El Conde de Torrefiel, Diego Anido i Sebastián García Ferro.

El festival ens permet fer una mirada a la creació internacional vinculada al projecte modul-dance. The Loose Collective obre el festival amb un concert-performance sobre l’Antic Testament, una mirada als creadors austríacs. Altres artistes que han estat en residència al Graner durant la creació dels seus espectacles es presentaran durant el SÂLMON>: Alessandro Sciarroni, Eugénie Rebetez, Patricia Apergi (Aerites Dance Company) i Jurij Konjar amb Martin Kilvady, membre del col•lectiu Les Slovaks.

El treball del Graner en xarxa ens permet presentar artistes vinculats a altres espais de creació. Aquest any hem convidat al coreògraf Guy Nader, amb una peça fruit de la col•laboració amb Mickael Marso i un altre treball amb Maria Campos. També Sònia Gómez ens presenta en aquesta ocasió un procés de recerca que està realitzant amb la coreògrafa anglesa Lucy Suggate.

SÂLMON< vol consolidar-se així com a un espai per donar visibilitat a diferents formes d’entendre el treball coreogràfic. SÂLMON< inclou espectacles, laboratoris per a professionals, espais de reflexió i espais de trobada amb el públic.

TOTA LA INFO i entrades AQUÍ

SALMON_alessandro-sciarroni_350x200

Sâlmon< 2013

Elena Carmona, directora artística del Sâlmon< ens explica més detalls del Festival i de la programació de la seva segona edició. Del 19 d’octubre al 3 de novembre al Mercat de les Flors.

El Sâlmon< a la premsa

Reportatges al Time Out BCN i al programa Ànima del Canal 33 sobre la programació del Sâlmon< 2013.

“Del 19 d’octubre al 3 de novembre. Segona edició de SÂLMON< . Seguim apostant pels talents, pels creadors amb noves propostes, frescos, europeus i a vegades nedant contra corrent. Una mirada cap els creadors locals i internacionals en el marc de les residències artístiques que ofereix el centre de creació el Graner i del projecte europeu modul-dance, liderat pel Mercat i del qual  hi formen part altres 19 cases de dansa. Dues setmanes d’una programació intensa amb diferents formats i distintes aproximacions al cos i al moviment”

salmon time out

Si vols veure el reportatge aquí tens el link: VÍDEO

Save the date

Ja tenim dates pel Sâlmon< Festival 2013.  Guardeu-vos del 19 d’octubre al 3 de novembre per veure les propostes de: La Veronal & Lali Ayguadé, Umma Umma Dance, The Loose Collective, El Conde de Torrefiel, Sónia Gómez & Lucy Suggate, Diego Anido, Sebastián García Ferro, Alessandro Sciarroni, Guy Nadier & Mickael Marso, Jurij Konjar & Martin Kilvady, Eugénie Revetez, Aerites Dance Company.

Més info aviat a : www.salmon-dance.com