SÂLMON< FESTIVAL 2014

SÂLMON< FESTIVAL
Creadors europeus ARA
Del 27 de novembre al 7 de desembre

La programació d’aquest festival permet veure els treballs més recents d’alguns dels residents de la fàbrica de creació el Graner i, en la seva tercera edició, SÂLMON< Festival es consolida com una finestra a creadors locals amb una mirada diferencial al voltant del llenguatge del moviment. Entre d’altres presentem els nous treballs de Manuel Rodríguez, Aimar Pérez Galí o Albert Quesada.
Enguany es tanca també una etapa que fins ara vinculava la programació internacional a modul-dance, un projecte europeu de quatre anys de durada que ha facilitat la mobilitat de cinquanta artistes entre 18 cases de dansa europees. Durant aquest temps el Graner ha acollit en residència a més d’una dotzena d’artistes internacionals associats al projecte europeu. Aquest any seran presents Jefta van Dinther, Tânia Carvalho i Mala Kline, així com també les dues companyies catalanes escollides dins el projecte modul-dance: loscorderos.sc i La Veronal.

En paral·lel, el festival acull durant quatre dies la conferència de cloenda d’aquest projecte, que reunirà a Barcelona artistes internacionals i als directors de les principals cases de dansa europees. Una trobada que explora diferents metodologies de treball i aproximacions a la dansa i la creació contemporània.

SÂLMON< Festival aposta pel talent i dóna suport a creadors que estan a la recerca d’un llenguatge personal, deu dies de programació que ofereixen una visió panoràmica de la creació contemporània local relacionada amb el llenguatge del moviment, des de punts de partida molt dispars, estètiques i llenguatges diferents.
SÂLMON< Festival és una invitació a l’intercanvi, l’acció i la reflexió que pren el moviment com a punt de referència. Deu dies per establir un diàleg entre artistes, professionals i públic, amb una programació que combina espectacles, laboratoris, xerrades, improvisacions i tallers.

Aquí trobaràs el dossier del Festival: 14Salmon

I aquí pots consultar la programació i adquirir les teves entrades

Deixa un comentari