Sandra Navarro

TRANSMISIONES neix a partir d’unes gravacions de so que vaig realitzar amb el meu avi l’any 2000, on m’explicava les seves experiències al front durant la Guerra Civil espanyola. És un exercici de memòria gestual i històrica on a mesura que avanço en les diferents generacions observo com el gest i la paraula es van distorsionant, difuminant, degradant…en definitiva com tendeix a canviar o desaparèixer la memòria del meu avi.

Aquest projecte sorgeix del tema recurrent que apareix en les meves darreres peces des del 2011 i que és: la recerca de la identitat contra la memòria col·lectiva, així com l’ús del vídeo en escena.

Captura de pantalla 2016-02-15 a la(s) 13.47.56

Sandra Navarro és coreògrafa i actriu. Treballa transversalment en diferents disciplines artístiques, des de la videocreació a la realització d’escenografies. Col·labora amb diferents creadors nacionals i internacionals (Marina Mascarell, Núria Font, Karin Du Croo i Violeta Marsans, entre d’altres). Des del 2004 practica diferents tècniques meditatives i arts marcials com ara Qi gong, judo (cinturó negre) i Reiki. El 2014 rep una beca per formar-se en Suzuki i Viewpoints amb la SITI Companyi a NY. Actualment desenvolupa i imparteix workshops on uneix dansa i meditació.

Deixa un comentari