Taller de dansa intergenarcional amb Raquel Gualtero

DIUMENGE 18 D’OCTUBRE

Amb aquest curs treballarem el moviment i la dansa, nodrint-nos d’aquesta per potenciar i estimular la imaginació i el joc. A partir de diferents jocs dinàmics buscarem la relació entre petits i grans i aprofitarem això per descobrir la confiança, un dels ítems més importants per tal que des dels més menuts als més grans es deixin anar sense prejudicis i poguem explorar, d’aquesta manera, espais, temps, moviments i formes d’expressió desconegudes fins al moment. Un cop creat el clima de confiança començarem a jugar per tastar la imaginació sense límits. Tot és possible, l’error no existeix i com a conseqüència, el somriure i les ganes de més neixen de forma natural i espontània.

El nucli familiar és important; aprofitarem el rol de cadascun -fill, pare, mare- per enfortir aquests lligams i, a la vegada, desbloquejar relacions. Llibertat, joc, música, dansa i moviment són les premises que ens permetran viure un viatje diferent i trepidant.

Raquel Gualtero Soriano, va estudiar a l’escola Hoogeschool voor de Kunsten, Modern Theatre Dance, d’Amsterdam.  L’any 2006 participa en el programa de beques DanceWEB 2006 dins del festival ImPulsTanz (Àustria). Ha treballat en companyies com: Magpie Music Dance Company (Amsterdam), Companyia Zappala Dansa (Itàlia), Deja Donne (Itàlia), Scottish Dance Theatre (Escòcia), Alex Rigola (Espanya), Fabulous Beast Dance Theater (Irlanda), CiaMudances-Angels Margarit (Espanya), La Patriótico Interesante (Chile) i Tanz Company Gervasi (Austria). Com a creadora crea la seva primera peça Blanco (2005) i el solo Persona (2010), aquesta última amb el suport del CoNCA, Ramon Llull i guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove. Ha tingut l’oportunitat de mostrar el seu treball a Espanya, Amsterdam, Praga, Croàcia, Moçambic i Colòmbia.

Preu de l’entrada: 3€

Entrades en aquest enllaç

-Primer torn: de 9:45hs a 11:00hs. Infants d’1 a 4 anys
-Segon torn: de 11:15hs a 12:30hs. Infants a partir de 5 anys
Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens/es.

 

Captura de pantalla 2015-10-05 a las 14.09.12

 

Els comentaris estan tancats.