Dansa intergeneracional amb Bea Fernández

En aquesta sessió, Bea Fernández proposa treballar els conceptes bàsics del moviment i de la dansa, així com també el ritme, la comunicació entre pares i fills, la consolidació del vincle entre ells, i la vivència d’una trobada junts.

Tot el que es faci estarà recolzat en el joc, el contacte, la improvisació i la música. A més, també hi haurà moments per a la relaxació i el massatge.

Oferirem un espai de contacte lúdic entre pares i fills, que no sempre es troba en la rutina diària. Aquestes activitats permeten posar en joc una sèrie de variables que escapen al llenguatge verbal, i que sempre van a favor d’un vincle més saludable. Amb aquestes activitats es potencia l’autoestima del nen/a, lacreativitat, el ritme i la psicomotricitat.

Per moments semblarà que ambdós participants són nens, o adults, intentant trobar acords democràtics sobre la resolució d’alguna pauta. A més, ambdós buscaran la millor manera de fer quelcom creatiu, autèntic, original, que contingui les aoprtacions dels dos, els entretingui i els faci gaudir plegats.

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens/es.

Beatriz Fernández es cofundadora del col·lectiu Las Santas i codirectora artística de La Poderosa, espai de creació i investigació escènica a Barcelona.

Des de fa sis anys desenvolupa una activitat anual pedagògica de laboratoris del cos adreçats a estudiants i ballarins professionals interessats en el cos i la construcció de la presència d’aquest mateix en temps real.

Diumenge 17 de maig

Primer torn: de 9:45 a 11:00. Infants d’1 a 4 anys / Segon torn: de 11:15 a 12:30. Infants a partir de 5 anys

El Graner

Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 3€

Durada: 1:15h

ENTRADES AQUÍ

Captura de pantalla 2015-05-06 a la(s) 14.12.23

Deixa un comentari