Taller de dansa intergeneracional amb Montse Roig

Gaudir en família a través de la dansa! Des del Graner, el dia 15 de novembre convidem a la trobada de la família en un lloc diferent a l’habitual, un espai creatiu que ens portarà al joc i a la creativitat. Junts anirem descobrint diferents elements de la dansa com l’espai, el ritme, qualitats de moviment i jocs dansats, així com també diferents materials i textures per tal d’entrar en l’imaginari, la sensibilitat, el moviment i la creativitat de tota la família.

Biografia

Montse Roig, ballarina-intèrpret graduada en coreografia a la AHK Amterdam Hogeschool voor the kunsten, Holanda. S’especialitza en Dansa-Teatre al costat de Mercedes Boronat a Barcelona, amb qui treballa durant set anys. Assisteix i balla per coreògrafs com Luca Silvestrini, espectacle Cruïlles, Mercat de les Flors 2011 o Ignacio Achurra, La ira de los Peces, Fira Tàrrega 2014. Desenvolupa el seu propi vocabulari en col.laboració amb altres artistes en el camp del video-dansa, la dansa contemporània i el flamenc. Entra en l’univers dels infants amb l’infantil Happy Ha Ha, un any en cartellera al Teatre Gaudí de Barcelona. Actualment forma parte del projecte educatiu Meva Teva del Mercat de les Flors como bailarina. També actúa en el Museo Caixa Fòrum de Barcelona, en actividades que descubreixen als infants la pintura i la instal.lació.

AQUEST TALLER ESTÀ PROGRAMAT DINS EL FESTIVAL “EL MÉS PETIT DE TOTS” I ELS DOS TORNS DE TALLER DE DANSA INTERGENERACIONAL SÓN PER A INFANTS D’1 A 4 ANYS. 
-Cada persona que participa al taller, sigui adult o infant, paga una entrada de 3 euros
 -Primer torn: de 9:45hs a 11:00hs.
-Segon torn: de 11:15hs a 12:30hs.

Cada adult pot venir acompanyat d’un màxim de dos nens/es.

Entrades AQUÍ
Captura de pantalla 2015-10-28 a la(s) 17.51.40

Els comentaris estan tancats.