Graner

› Notícies

Trobada 'Conexión Hemisferio' a Colòmbia

Des del Graner participem en la coordinació acadèmica de la trobada ‘Conexión Hemisferio’.Encuentro para el Diálogo Creativo y Permanente entre Pares’ que es celebra del 5 al 8 de juny a Colòmbia. Es tracta d’una trobada que reuneix especialistes espanyols i colombians perquè dialoguin al voltant d’eixos temàtics com ara l’adaptació d’espais per a les arts, la gestió econòmica i financera, la captació de recursos, entre d’altres temes.

La trobada es desenvolupa en el marc del Focus Espanya-Colòmbia 2018-2019, amb el suport d’AC /E, i vol ser un espai de diàleg entre 32 gestors culturals espanyols i colombians del sector públic i privat, amb el propòsit d’intercanviar experiències , així com promoure aliances i associacions que afavoreixin una major professionalització del sector de les arts vives de tots dos països.

Les memòries de la trobada es projecten com un document clau per a coneixement i anàlisi de la institucionalitat, els artistes, els emprenedors, i els gestors d’ambdues nacions, en el qual podran trobar reflexions i propostes al voltant dels grans desafiaments i oportunitats per a la gestió de les arts vives contemporànies.

Coordinació acadèmica: Cristina Alonso i Ángela Beltran.

Hi participen amb el suport d’AC / E:

Jordi Buxó, Teatro Kamikaze, Madrid
Maia Villot, de Tabakalera País Basc
Monica Pérez, Teatre Principal de Palma, Illes Balears
Paz Santa Cecilia, Festival Internacional de Artes
Escénicas, IDEM
Fernando Pérez, Dirección de Cultura del Gobierno de Navarra
Manuel Llanes, Teatro Central de Sevilla
Oriol Martí, Fira Tàrrega, Lleida
Fernando Garcia, Matadero
Mónica Carroquino, Casa Encendida, Madrid
Maria Acaso, Universidad Complutense de Madrid
Cristina Alonso. Graner, Barcelona.