Trobada i sessió de recursos amb DanzaSur

Trobada amb membres de DanzaSur, un equip que es dedica a la comunicació de la dansa contemporània a Xile i Sudamèrica, que genera una xarxa en constant moviment sota la idea de la dansa com a bé social. Per realitzar el seu projecte han desenvolupat diferents formats com ara un registre de més de 130 artistes i gestors en vídeo, la creació d’un documental ‘DanzaSur. Escena contemporánea’, una pàgina web, un llibre, un joc de taula, una revista i diferents trobades que fan créixer el projecte contínuament.

Francisco Bagnara, Omar Campos i Constanza Cordovez (membres de l’equip creatiu de DanzaSur) i Cristina Alonso (el Graner) dialogaran al voltant del projecte de la plataforma i de la situació actual de la dansa contemporània a Xile i Sudamèrica.

Dimecres 18 d’octubre a les 16h a la Sala Hiroshima, entrada gratuïta i descompte amb l’entrada del 50% per al visionat posterior del documental DanzaSur.Escena contemporánea a les 20:30h a la mateixa Sala Hiroshima.

*a l’entrada a la sessió de recursos se us comunicarà el codi de descompte per accedir a meitat de preu al documental posterior.

Més info de DanzaSur aquí:  dossier DanzaSur

Captura de pantalla 2017-10-16 a las 17.14.29

Els comentaris estan tancats.