Creadors

El Graner, com a centre de creació del llenguatge del cos i el moviment, alberga les tendències emergents d’aquests llenguatges, amb una clara obertura a noves formes creatives. La CREACIÓ és el nostre eix principal de treball i des del Graner donem impuls a als llenguatges contemporanis. Com a objectiu, comptem amb la capacitat d’adaptació a l’entorn i proposem nous models i formes de gestió.

Volem fomentar l’excel·lència artística amb equitat de responsabilitats, on es demani al creador el màxim rendiment i qualitat en els seus processos artístics i/o creacions, i on l’organització tècnica del centre respongui a la mateixa excel·lència en la seva vessant operativa.

Les vies de treball de la CREACIÓ al Graner són les residències, amb convocatòries obertes anuals i les col·laboracions amb altres agents culturals d’àmbit local, nacional i internacional. Això fa que el Graner sigui un espai viu de creació, que es preocupa també per oferir oportunitats d’aprenentatge al públic general sobre la forma i la pràctica artística. Promoure activament nous programes de suport i visibilitat per a la creació i la difusió de la producció artística dels nostres residents i del sector creatiu local en general, és un dels altres objectius prioritaris del Graner, generant nous projectes per recolzar la creació i alhora esdevenint pròpiament un motor artístic.

Residents GranerResidents GranerResidents GranerResidents GranerResidents GranerResidents Graner

Residents Graner, un álbum en Flickr.