Col·laboracions

Des del Graner desenvolupem projectes de cooperació artística amb altres agents culturals d’àmbit local, nacional i internacional. Amb cadascun d’aquests agents culturals, ja siguin institucions, festivals, mostres, etc. establim un diàleg de necessitats, prioritats i oportunitats de col·laboració per generar projectes i convenis que ajudin a la creació i la investigació del llenguatge del cos i el moviment.

Seguint una filosofia de treball en xarxa i node, volem afavorir la lliure circulació de pensament amb una mirada local i també internacional.
A través de les nostres col·laboracions (Dies de Dansa, Festival NEO, Festival Grec, , La Caldera, Festival TNT, Fira Tàrrega, Festival Escena Poblenou, Xarxa Transversal, Ca l’Estruch, La Poderosa, Mes de la Danza de Sevilla, , British Council…), s’amplia el nombre de residents del Graner i s’estableix una xarxa de creadors i agents culturals que suma continguts als processos creatius d’uns i altres.

Aquesta movilitat i treball en xarxa ajuda a la visibilitat i la difusió de la creació contemporània vinculada al llenguatge del cos i el moviment.