Graner

› Notícies

Videoconversa entre Tamara Cubas i Paula Caspão, relatoria de Julián Pacomio i una baralla de cartes sobre pràctiques expandides! Recupera els materials sorgits de la darrera trobada FF90.

La trobada # FF90 dins el Grec ’20, dut a terme al Graner entre els dies 22 i 26 de juliol 2020 va proposar com a eix el concepte de pràctica expandida. Van participar en la trobada Ana Borrosa, Javier Guerrero, Juan David Galindo, Xavier Manubens, Aurora Bauzà, Pere Jou, Nico Jongen, Alejandro Curiel, Ignacio de Antonio Antón, Eulàlia Berguedà, Lautaro Reyes, Raquel Klein, Julián Pacomio, Antes Collado, Dianelis Diéguez i Lara Brown, a més de comptar  amb Tamara Cubas i Paula Caspão com a convidades virtuals.

La intenció de # FF90 va ser aproximar-se a la pràctica expandida i intentar, des de les seves múltiples perspectives i pràctiques, proposar una sèrie de conceptes que puguin definir allò que, consideren, gira entorn al terme expandit. D’aquí va sorgir el GLOSSARI: Baralla de cartes sobre pràctiques expandides, amb l’interès de deixar constància d’una preocupació compartida per aquest grup al voltant de la conceptualització i formalització del concepte d’allò expandit. D’altra banda, també hi ha el desig que aquesta nomenclatura no serveixi per generar una nova categoria o calaix de tipus de dansa o pràctica escènica.

Us compartim també per contextualitzar el Glossari la conversa que va donar el tret de sortida de la trobada entre Tamara Cubas  i Paula Caspão i la relatoria de la trobada, de la mà de Julián Pacomio.

Més info de la trobada AQUÍ