Graner

› Notícies

Vulnus busca nous participants, vine a conèixer què es proposen!

VULNUS, ARTS VIVES I RECERCA forma part de l’Eix Cultural del barri de La Marina i són residents del Graner des de juny de 2017. Comença un nou any i es disposen a ampliar el grup de participants / col·laboradors. Per això el

DIMECRES 16 DE GENER A LES 18:30h us conviden a una trobada oberta on explicaran els projectes artístics que desenvoluparan aquest 2019, amb la voluntat d’ampliar el grup. Vine a escoltar-los i anima’t a formar-ne part!

Busquen nous creadors amb ganes de fer teatre, música, performance a partir de temes d’interès prèviament esocllits. No cal tenir experiència prèvia.

______

VULNUS és un projecte artístic que, incloent-hi la recerca, crea una aliança de creadors i investigadors, intervenint i reflexionant sobre Arts Vives i Societat. El grup VULNUS (ciutadans/nes interessats en la creació col·lectiva, activistes, investigadors) s’interroga sobre la diversitat, la vulnerabilitat i la noció de procomú i les qüestiona, obrint noves vies de creació artística. La creació compartida, on l’experiència i la investigació es relacionen en una anada i tornada permanent, afavorint el pensament col·lectiu, crític, constructiu. En el terreny artístic, VULNUS investiga sobre els processos creatius, fent-se ressò de les dificultats i fragilitats de l’art en el moment actual, partint de les esquerdes conceptuals, metodològiques i dinàmiques del fer art avui i ara. Accions de carrer, treball de les realitats concretes, reflexió constant, acció performativa, permeabilitat entre realitat i ficció, escriptura compartida.