Graner

› Notícies

Workshop amb Rebecca Wong

L’ESPAI ENTRE ELS EXTREMS
Workshop amb l’artista internacional hongkonguesa Rebecca Wong

“Una exploració de la dinàmica de les relacions humanes, on l’ús d’una corda facilita i amplifica l’experiència de controlar i ser controlat. Es realitzaran exercicis que tracten de trobar l’equilibri entre la corda i el cos humà, també relacionats amb el control de la potència. Es farà servir la corda per connectar diferents cossos i trobar-ne la connexió. ”

És preferible tenir nocions bàsiques de dansa i es valorarà experiència en improvització contact. Tot i això, el taller és obert a tothom.

Rebecca Wong es va graduar de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Hong Kong. Les coreografies i actuacions de Wong qüestionen els estereotips des d’una perspectiva femenina. Algunes vegades, les seves obres provocatives evoquen una reavaluació de les actituds per i cap a les dones, el cos i els desitjos, especialment el sexe.

Les seves peces principals són ‘When Time Limps’, ‘Woman.Body’, ‘19841012’, ‘Nook and Bird-Watching’, amb actuacions a Islàndia, Japó, Corea, Malàisia, Singapur, Xina i Austràlia.

Wong va estudiar Butoh amb el mestre Yukio Waguri i va participar en la producció teatral ‘White Room’ a 2016. Va obtenir una beca el 2017 i es va unir als tallers de coreografia Atles al Festival Internacional de Dansa ImPulsTanz de Viena. El 2018, Wong va participar al Creative Meeting Point: Hong Kong x Barcelona, ​​un programa d’intercanvi de residències amb el suport de West Kowloon. ‘Bird-Watching’ va ser part de ‘The Message Behind the Wall’ de 198.491, guanyador de l’ Outstanding Small Venue Production 2019.

Com a intèrpret Wong recerca enriquir la seva coreografia a través de la contemplació de problemes socials i seguir creant més peces des de la perspectiva de les dones que qüestionen la mentalitat asiàtica tradicional.

Rebecca Wong forma part del “Creative Meeting Point: Hong Kong x Barcelona”, un programa d’intercanvi de residènciesa d’artistes que vol recolzar la investigació i el desenvolupament artístic entre Mercat de les Flors – Graner i West Kowloon Districte Cultural (WKCDA). Més info del programa AQUÍ .

Dates: Diumenge 6 d’octubre d’11 a 18h (amb pausa per dinar)

Lloc: Graner (c / Jane Addams 14-16, Barcelona)

Nombre de participants: 12 places màxim

Preu: 25 €

Més informació: info@granerbcn.cat

Inscripcions AQUÍ

Rebecca Wong website: https://wongpikkei.wixsite.com/wongpikkei