Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Taller familiar "El cos com a terreny de joc" amb Mireia de Querol - 20 de maig

Dins el cicle de tallers familiars PETIT FORMAT, el dissabte 20 de maig acollim un taller familiar gratuït amb la coreògrafa Mireia de Querol per a infants d’1 a 3 anys (acompanyats).

“Proposem un espai per a moure’ns juntes , activant el cos des del joc compartit entre adults i infants.  Oferirem diferents propostes que activen l’imaginari, involucrant l’expressivitat del cos i les possibilitats de moviment, per jugar ballar i compartir.”

Mireia de Querol i Duran és ballarina, coreògrafa i professora de dansa contemporània, resident a Barcelona. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dance) a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK), a Holanda, 2003-2007. Com a coreògrafa en solitari ha creat diverses peces i des del 2012 treballa amb les artistes Anna Rubirola i Cecilia Colacrai, formant el col·lectiu Big Bouncers. Aquest curs està duent a terme sessions de dansa amb infants a l’Escola SEAT dins el programa educatiu del Graner .


INFOS PRÀCTIQUES:

  • Dissabte 20 de maig
  • De 11h a 12.30h
  • Al Graner: c/Jane Addams 14-16 Com arribar-hi
  • Edat recomanada del taller: 1-3 anys (per a famílies, els infants han d’anar acomopanyats).
  • Taller gratuït, cal inscripció prèvia a: info@granerbcn.cat. S’ha de indicar nombre de persones que assistiran al taller i les edats dels infants. Rebreu un mail de confirmació.  Recordeu que cal portar roba còmoda per a la sessió.