Graner

› Notícies

Acollim la trobada de Fàbriques de Creació al voltant de l'acompayament

Dimecres 16 de novembre, el Graner va acollir la trobada de la xarxa de Fàbriques de Creació en una jornada que es va articular al voltnat de la idea d’acompanyament. La trobada és una de les diferents jornades de treball que s’estan realitzant actualment entre els equipaments de la xarxa, en una iniciativa del propi Programa de l’Ajuntament de Barcelona, mediada per La Sullivan.

Després d’una contextualització sobre la història de l’edifici i del barri, vam realitazar un recorregut per l’espai que va permetre explicar el projecte Graner a la resta de participatns, des de la mirada de l’acompanyament. Posteriorment, Carolina Campos, artista resident del Graner per convocatòria pública en la modalitat d’investigació, va dinamitzar una pràctica vinculada a la seva investigació al voltant precisament de l’acompanyament (Buraco) i va donar el tret de sortida a compartir reflexions, idees i respostes al voltant de com puc acompanyar i com puc ser acompanayat, en clau de fàbrica de creació.

Va ser una jornada molt nutritiva que es suma a les altres que s’estan plantejant i que han girat o giraran al voltant de conceptes com arxiu, accessibilitat o mediació.