Graner

› Notícies

Africa Moment obre convocatòria per participar en el seu programa de formació, acollit per Graner.

El Graner col·labora per 5è any consecutiu amb la plataforma Africa Moment i en la seva edició 2022 acollirà dues residències de creació amb obertura al públic i el programa de formació dirigit a professionals.

La VI Trobada Internacional d’Arts Vives AM22 llança la tercera edició de Creació | Reflexió | Cos, programa de formació dirigit a professionals de les arts escèniques, el cos, de les arts vives i de la música, que es desenvoluparà del 3 a l’11 de desembre de 2022 al Centre de Creació de Dansa i Arts Vives el Graner de Barcelona.

Aquesta edició del programa posarà el focus en la relació cos-veu a través de disciplines artístiques híbrides i de metodologies pedagògiques innovadores amb un enquadrament no eurocèntric sense precedents en els plans de formació reglats d’arts escèniques, arts vives i música de
tot l´estat. Per això, el programa de formació ofereix diverses sessions d’entrenament pràctic i material de reflexió impartides per artistes internacionals convidats a la VI Trobada Internacional d’Arts Vives AM22.

Creació | Reflexió | Cos promou la investigació i l’experimentació a les pràctiques i tècniques creatives, i persegueix generar espais de trobada i diàleg creatiu entre tots/es els participants, posant a disposició una proposta formativa única i avantguarda. Amb la col·laboració del Centre de Creació de Dansa i Arts Vivas el Graner, i el suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de l’Ajuntament de
Barcelona i Institut Nacional d’Arts Escèniques i Música del Ministeri de Cultura del Govern d´Espanya.

DOCENTS: Panaíbra Gabriel Canda (Moçambic), Trixie Munyama (Namíbia), Mu Mbana (Guiena Bissau), Oulouy (Costa d’Ivori / Espanya), Martín Padrón (Espanya), Ana Maíra Favacho (Brasil), Andrea Bonilla (Colòmbia).

Es convoquen 20 places per a la formació professional ‘Creació | Reflexió | Cos’ (3aedició) que tindrà lloc del 3 a l’11 de desembre 2022 a Centre de Creació el Graner en el marc de AM22, VI Trobada Internacional d’Arts Vives.

Consulta les bases, cost i condicions del programa de formació en el document adjunt