Graner

› Notícies

Arriba una nova edició d'Africa Moment al Graner. Del 29 de novembre al 19 de desembre: residències, formació expandida i presentacions!

El Graner col·labora de nou amb la trobada internacional d’arts vives Africa Moment. Des de la primera edició, i ja en van cinc, el Graner acull residències de creadors que participen en la trobada i també part del programa de formació expandida ‘Creació | Reflexió | Cos’ adreçat a professionals.

En aquesta cinquena edició el Graner acull en residència Rosy Timas, Pak Ndjamena, Yinka Esi, Jéssica Esther Moreno, Carlos Martiel i Aïda Colmenero Dïaz. Podeu trobar més informació sobre aquestes residències AQUÍ . D’altra banda, per segon any consecutiu, també acollim el programa expandit de formació ‘Creació, Reflexió, Cos’ adreçat a professionals i impartit per artistes convidats d’aquesta edició d’Africa Moment.

El programa consta de 3 mòduls de formació:

  • So/vibració amb Mu Mbana, Daara J Family, Ari Tavares i B4mba (Jokkoo)
  • Entrenament / creació / cos amb António Tavares, Carlos Martiel, Jéssica Esther Moreno, Pak Ndjamena, Rosy Timas i Oulouy
  • Escriptura / reflexió amb Lucía Piedra Galarraga i Clàudia Bufrau.

Finalment, hi haurà dues obertures amb públic i mostra de treballs de:

  • Jéssica Esther Moreno i Rosy Timas (programa doble el dia 18 de desembre)
  • Carlos Martiel i Yinka Esi Graves (programa doble el dia 19 de desembre)

Us animem a consultar tot el programa d’Africa Moment 21 a www.africamoment.org

Africa Moment’21 compta amb el suport del Ministeri de Cultura i Esport del Govern d’Espanya, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Teatre Espanyol – Naus de l’Espanyol a Escorxador, Casa Àfrica, Consolat General de Portugal a Barcelona, Institut Camões, Iberescena, projecte Procultura de la Unió Europea; el patrocini institucional de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la Unesco; i la col·laboració de Centre de Creació de Dansa i Arts Vives El Graner, Filmoteca de Catalunya, Hangar, FOC, Ateneu Popular 9barris, Jokkoo Collective, Topmanta i Emprendo Dansa.

Aquesta cita està impulsada per la productora i distribuïdora Africa Moment, fundada per Angel Fulla, camerunès dedicat a la bioconstrucció mitjançant el seu project African Angara. La Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment està dirigida per la coreògrafa i comissària Aïda Colmenero Dïaz, recentment guardonada per la Pina Bausch Foundation.