Guillem Mont de Palol

Bio:

Des que em vaig graduar a la SNDO (School for New Dance Development) el 2006, treballo a les fronteres de diferents disciplines com la dansa, l’arquitectura, el teatre o l’òpera i els seus camps d’influència en allò polític i social. Tinc un compromís molt fort amb un lloc que per a altres és de pas: Estar al límit i no al centre de les coses és una posició ideològica. Les meves pràctiques escèniques creuen llenguatges i desenvolupen una cosa energètica i empàtica: Utilitzo l’humor, l’absurd, la repetició i la música per acostar les arts vives a tots els públics amb la intenció que surtin fent la conga i que repeteixin el que han vist després a casa seva. Estic juntament amb Jorge Dutor des del 2009 col·laborant amb teatres, centres d’art i festivals d’Europa i Llatinoamèrica. Junts hem construït un llenguatge propi que alguns anomenen MontdeDutor.

També sóc un home casat, oncle dels meus nebots, massatgista tailandès i kundalini iogui i intento involucrar-me en activitats pedagògiques al voltant de la dansa, el moviment i les pràctiques performatives.

Projecte en residència:

Danses Romàntiques té la intenció d’investigar la relació entre música, espai, cos, moviment i acció en la construcció de significat i l’elaboració de ficcions. El projecte pren com a eix de recerca els ballets romàntics com La Sílfide, Giselle, Coppelia i Raimunda i les seves músiques com Chopin, Delibes, Rimsky-Korsakov, músiques d’aires lírics, exòtics, màgics, sensuals, eteris i misteriosos del romanticisme.
Equip de treball:
Direcció I interpretació: Guillem Mont de Palol. Direcció, espai escènic i vestuari: Jorge Dutor. Interpretació: Pau Caselles. Assistència coreogràfica: Arantxa Martínez. Assistència de moviment: Samuel Letellier. Disseny sonor: Josefina Rozenwasser Disseny de llum: Arnau Sala Producció executiva: Imma Bové Corproducció: Antic Teatre Barcelona, Mercat de les Flors, Centro Cultural Conde Duque. Amb el suport de: La Caldera, La Poderosa, Beca Premi Ciutat de Barcelona 2023, El Canal, Centre de creació de Salt – Girona -Catalunya, El Graner i l’Animal a l’ Esquena.
Arxiu residències Graner:
  • 2024 · amb Mercat de les Flors · Danses romàntiques
  • 2020 · amb Miguel de Pereira / col·laboració Sâlmon · Los falsos amigos (obertura de procés)
  • 2016 · amb Jorge Dutor / col·laboració Festival Sâlmon< · Grand Applause
  • 2015 · amb Jorge Dutor / col·laboració Festival Sâlmon< · Holaquehace
  • 2014 · amb Jorge Dutor / col·laboració Secció Irregular – Mercat de les Flors · Los Micrófonosç

Enllaços web i xxss:

https://www.montdedutor.com /
@montdedutor

Fotografies de Tristán Pérez-Martín

Кракен даркнет кракен даркнет Blacksprut Blacksprut Кракен ссылка кракен ссылка