Graner

› Territori

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Les Bacanals amb Los Informalls

Les Bacanals del Graner és un cicle de sessions de dansa i entrenament corporal obertes a tothom i que pren el nom de les festes majors del barri de la Marina. En aquestes sessions, Los Informalls i altres artistes convidats proporcionaran les eines necessàries per moure el cos juntes i generar espais de celebració comunitària.

Les sessions estaran obertes a professionals i no professionals, i especialment als veïns i veïnes del barri de la Marina. No cal experiència però sí moltes ganes de moure el cos i participar activament en tota la sessió i suar el xandall.

Los Informalls és una companyia d’arts escèniques que funciona com a plataforma per a la creació artística en tots els seus àmbits. Es vincula al moviment, l’humor i l’agitació social.

Los informalls són residents del Graner 2023 per convocatòria pública en la modalitat de creació.

Se celebrarà un primer cicle de sessions entre juny i juliol, coincidint amb l’inici de les festes majors del barri i el nostre cicle d’activitats Boombeta, i un segon cicle entre octubre i novembre. En tots dos cicles es realitzaran tres sessions de laboratori i una sessió oberta al públic, amigues i veïnes.


CICLE BACANALS OCTUBRE – NOVEMBRE 

Rebràs confirmació al correu electrònic (places limitades, et pots apuntar a participar a tot el cicle o a sessions individuals i t’hi pots inscriure fins a dos dies abans de cada sessió si encara hi ha places).

 • No cal experiència prèvia
 • Cal portar roba còmoda

CICLE BACANALS PRIMAVERA – ESTIU:

 • Dates dels laboratoris:
  • Dijous 1 de juny
  • Dimecres 21 de juny
  • Dimecres 5 de juliol
 • Laboratori que inclou participació del públic: 12 de juliol (sota el títol d’Informal Stage, es realitzarà l’últim laboratori del cicle convidant també a participar-hi al públic del cicle la Terrassa d’Estiu del Centre Cívic La Cadena, en diàleg amb el nostre cicle d’activitats artístiques Boombeta)
 • Horari dels laboratoris: de 18h a 20h
 • Inscripcions gratuïtes omplint aquest formulari https://form.jotform.com/231213462108343 (rebràs confirmació al correu electrònic. Places limitades, et pots apuntar a participar a tot el cicle o a sessions individuals i t’hi pots inscriure fins a dos dies abans de cada sessió si encara hi ha places).
 • No cal experiència prèvia
 • Cal portar roba còmoda

Les Bacanals és la proposta del Graner en el marc del projecte Territoris(s), Comunitat(s) i Pràctiques Artístiques, per activar als nostres territoris més pròxims un laboratori de creació comunitària i obrir canals d’afectació dels processos artístics cap a les comunitats i de les comunitats cap als processos, generant espais relacionals interdependents i sostenibles.

Territoris(s), Comunitat(s) i Pràctiques Artístiques és un projecte col·laboratiu del qual formen part l’Ateneu Popular 9 barris, La Central del Circ, el Graner i Fabra i Coats: Fàbrica de creació i que compta amb el suport del Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona i Pla de Barris.

Les Bacnals compta amb la col·laboració de la Unió d’Entitats de la Marina i el CC Casa del Rellotge.

Fotos de Luis García López 


Segueix-nos a les xarxes socials per estar al corrent de tota la nostra activitat @granerbcn o si tens dubtes escriu-nos a info@granerbcn.cat