Graner

› Territori

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

PLATA de Big Bouncers en diàleg amb el programa Territori Creatiu de FiraTàrrega

El projecte PLATA de Big Bouncers forma part del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega en la modalitat Guaret, que acull peces en procés de creació durant el 2022-23. El Graner col·labora amb el programa i acompanyarà PLATA en difernts moments i estadis del procés la creació.


PLATA és una performance que utilitza espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació, expansió i transformació del que percebem. PLATA proposa una transició del gest quotidià i individual al potencial d’abstracció, i ens ofereix la possibilitat de mirar els espais que habitem des d’una perspectiva diferent, permetent-nos veure’ns afectats pel que ens envolta.

Big Bouncers proposa una performance que es desenvolupada en espais no convencionals de trànsit. Els gestos, les accions, les pauses, les mirades dels transeünts són el material per al joc i generen un codi expressiu que forma un nou llenguatge. Un dispositiu a mode de “contagi”, sobre la base d’aquest nou codi compartit, entenent que tots podem afectar-nos i que el que ens envolta ens modifica i ens transforma constantment. PLATA vol donar valor i rellevància a l’alteritat com una possibilitat de transformació social.


Big Bouncers és un col·lectiu de creadores vinculades a la dansa integrat per Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol. El seu interès radica en el cos i les seves possibilitats, així com en la resta d’elements que intervenen en l’escena: escenografia, so, objectes, paraula… Entre les peces que han estrenat destaquen Big Bounce (2013. Premi Sebastià Gasch, FAD 2015), I see a spider on the wall (2014), OVNI (2017), Jungla (2018) i Si estiguéssim soles a l’univers, seria una gran pèrdua d’espai (2019).

Una coproducció de: FiraTàrrrega Territori Creatiu, Ajuts a la creació Carlota Soldevila del Teatre Lliure i La Visica. Amb el suport del Graner, centre de creació de dansa i arts vives.