Graner

› Notícies

BOCA # 4: una conversa entre Alejandro Penagos i Xavier Manubens

BOCA # 4 ens convida a escoltar la conversa entre Alejandro Penagos i Xavier Manubens, artista resident del Graner 2021.

Xavier Manubens és resident del Graner per convocatoria pública en la Modalitat d’Investigació amb el seu projecte Symphony of the Seas: “Symphony és una dona. Li encanta dur perruques i ungles postisses. A Symphony li agrada fer relacions Trans entre les plasticitats de la presència i la construcció de la seva pròpia imatge. Projecte artístic que té com a objectiu creuar la pràctica Drag amb les noves metodologies de les Arts Vives, des d’un punt de vista coreogràfic i instal·latiu”.

Alejandro Penagos és llicenciat en Teatre i Arts Vives per la Universitat de Colòmbia i en Sociologia per la Universitat Santo Tomás. És investigador i performer, artista interdisciplinar interessat en les etnografies ficcionals, les taxonomies dels barris, la capacitat que té un cos per convertir-se en objecte o esdevenir espai. És cofundador dels col·lectius House of Tupamaras i Street Jizz.

Aquest episodi de Boca compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, a través del seu programa de mentories i residències internacionals 2021. Més info d’aquesta col·laboració AQUÍ.

Registre i ambient sonor: Telemann Rec
Enregistrat a través de la plataforma Zoom una tarda de setembre de 2021

BOCA # 4: una conversa entre Alejandro Penagos i Xavier Manubens