Graner

› Notícies

"Cartografia del contacte", amb Dianelis Diéguez el 7 de juliol al Graner

Dins el marc del cicle Boombeta22 hem volgut trobar un espai per seguir aprofundint en la relació del Graner i el barri de La Marina, després de 10 anys d’activitat del centre. Per a fer-ho, hem convidat Dianelis Diéguez a proposar-nos una pràctica relacional i a diferents perfils artístics, associatius i veïnals per ser-ne els participants.

Sota el títol Cartografía del contacte,  Dianelis Diéguez proposa una pràctica/taller que repassa des del present el relat creat pel Graner durant aquests 10 anys d’història en relació al barri de La Marina. En aquesta trobada activarem La infinita conversación de las imágenes, un dispositiu relacional que va néixer a partir d’una investigació de Dianelis Diéguez en el mateix Graner i que ha continuat desenvolupant en altres contextos en col·laboració amb Vulnus. Associació d’Arts Vives i Recerca.


Convidades / participants: Imma Solé (docent), Carmen Olivares (docent), Pere Jou (artista), Aurora Bauzà (artista), Carola Fuentes (Centre Cívic Casa del Rellotge), Jorge Tió (Fundació Sant Pere Claver), Núria Guiu (artista) i equip Graner.