Graner

› Notícies

Cloenda del Boombeta22 amb l'acció al carrer que tanca el laboratori "Alta conductivitat" del col·lectiu Big Bouncers!

Del 18 al 22 de juliol, el col·lectiu Big Bouncers ha dut a terme un laboratori de creació amb quinze persones al Graner, com a part de la recerca del seu nou projecte en l’espai públic titulat PLATA. Al laboratori han treballat el contagi com un valor positiu i transformador: una expansió, un contagi de moviment, riure, energia…que parteix de l’individu, del cos i de les accions quotidianes i es posa en relació amb el seu entorn immediat, connectant amb allò col·lectiu.

L’obertura dins BOOMBETA vol ser una reivindicació de l’espai públic com un espai de tots i de l’acte de transitar com un acte necessari, que ens posa en relació i per tant ens afecta i ens modifica.

Idea i direcció: Col·lectiu Big Bouncers / Col.laboració artística: Ursa Sekirnik, Diana Gadish, Ariadna Grau / Col.laboració en so: Joan Solé / Producció: Rita Stivala / Suports: Premi Carlota Soldevila (Teatre Lliure), Suport a la creació de Fira Tàrrega, El Graner, La Visiva.

Amb Martí Soler Gimbernat, Neus Montané, Diana Gadish, Ariadna Grau, Laia Soria, Thaïs Julià, Urša Sekirnik, Claudia Solwat, Esther Solé Alarcón, Marga Nicuesa, Milagros García Salgueiro, Pilar Rubio Rubio, Mónika Vázquez Guijarro, Élise Moreau, Claudia Auzinger, Aida Zumajo Flores, Nacha Verdugo, Paul Guenot, Sònia Gómez, Iris Claramunt Pascua i Marta Daniel Llinàs.


INFOS PRÀCTIQUES

  • Divendres 22 de juliol
  • A les 20h.
  • A l’exterior de la Sala Pepita Casanellas (Passeig de la Zona Franca, 185, al costat del Graner).
  • Entrada lliure

Col·lectiu Big Bouncers

Big Bouncers és un col·lectiu de creadores vinculades a la dansa integrat per Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol. El seu interès rau en el cos i les seves possibilitats, així com en la resta d’elements que intervenen en l’escena: escenografia, so, objectes, paraula… Entre les peces que han estrenat destaquen Big Bounce (2013. Premi Sebastià Gasch, FAD 2015) , I see a spider on the wall (2014), OVNI (2017), Jungla (2018) i Si estiguéssim soles a l’univers, seria una gran pèrdua d’espai (2019).