Graner

› Notícies

Library Z-Library

Col·laboració amb Dansa València

Del 15 al 23 d’abril s’està duent a terme una nova edició de Dansa València, festival de dansa i nous llenguatges relacionats amb el moviment, en diferents espais d’exhibició de la ciutat de València.

Per segon any consecutiu col·laborem amb el festival acollint en aquesta ocasió a Paula Serrano en residència (del 3 al 10 d’abril), dies abans de la presentació de Sexy Suggestion al Teatre Rialto.

Paula Serrano és graduada en el Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant i en el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat en les companyies Proyecto Titoyaya, LOKKE – Olatz d’Andrés, Cooperativa Maura Morales a Alemanya, La Quebrá i amb la coreògrafa Elvi Balboa. Els seus treballs coreogràfics han sigut representats en festivals com Dansa Metropolitana, Dansa València, The Pink House Festival o al Palacio de Festivales de Cantàbria, entre altres.

Sexy Suggestion: La seducció ens arrova, com saben, no sols pel que es mostra sinó també per allò que s’oculta, que roman secret. Sexy Suggestion és un espectacle que gira al voltant de l’atracció cap al misteriós, cap al fet desconegut que ens crida. Què ens ocorre quan mirem al món des del punt cec i el miratge?

A més a més, ens trobareu al festival durant tota la setmana, participant de les activitats per a professionals i gaudint d’una programació, on hi trobem diferents artistes que són residents enguany del Graner.