Graner

› Notícies

Comencem un nou curs d'EN RESiDÈNCiA, amb la Sònia Gómez i l'Institut Escola Turó de Roquetes

Hem iniciat les sessions amb la coreògrafa Sònia Gómez i l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Turó de Roquetes, en el marc del programa EN RESiDÈNCiA. Un curs més, i ja en van deu, el Graner (com a comissari i mediador), forma part d’aquest programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

El Mercat de les Flors també està comissariant i mediant la residència d’Adrian Vega a l’Institut Maria Espinalt, amb l’alumnat de 1r d’ESO, i conjuntament vam decidir que la millor manera de començar un viatge que ens acabarà portant a mostrar una peça a final de curs seria gaudint plegats i plegades d’una experiència artística. Així, els dos grups d’alumnes van assisitir a una funció matinal de “Made of Space” de Guy Nader i Maria Campos al Mercat de les Flors. Va ser molt enriquidor poder veure la proposta i després comentar-la amb l’equip artístic. Tenir aquest imaginari comú per començar a parlar del llenguatge del moviment, del fet escènic i de creació segur que serà un bon punt de partida per a avançar aquest primer trimestre amb el treball de cos a l’aula.

Des del Graner i el Mercat de les Flors us anirem explicant com avancen les sessions i aviat també s’activarà el bloc-diari de seguiment online.

Més info:

https://granerbcn.cat/educatius/secundaria/en-residencia/ 
www.enresidencia.org