Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Consulta l'agenda d'activitats del Graner d'octubre a desembre!

A continuació podeu descarregar l’agenda d’activitats del Graner del període octubre-desembre. L’agenda en format paper la podeu trobar als diferents equipaments culturals i altres indrets del barri de La Marina.

Us convidem a venir com a participants i com a espectadores de tot el que hi passa. Hi trobareu laboratoris, espais col·lectius per moure el cos i espectacles de dansa en procés.

Totes les activitats son gratuïtes excepte aquelles amb inscripció prèvia (excepte aquelles on s’indica el preu).

Consulta l'agenda d'activitats del Graner de maig-juliol!

A continuació podeu descarregar l’agenda d’activitats del Graner del període maig-juliol, amb les propostes del cicle Boombeta incloses! L’agenda en format paper la podeu trobar als diferents equipaments culturals i altres indrets del barri de La Marina.

Us convidem a venir al Graner i els seus voltants com a participants i com a espectadores de tot el que hi passa aquest trimestre. Hi trobareu tallers per venir a ballar en família, espais col·lectius per moure el cos, espectacles de dansa en procés i el cicle Boombeta!

Totes les activiats són gratuïtes, la majora d’elles amb reserva.

Propostes del Graner amb el suport del Centre Cívic La Cadena, Grec Festival de Barcelona, Castell de Montjuïc, Pla de Barris i Unió d’Entitats de La Marina.