Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Convocatòria oberta per participar al programa de formació d'Africa Moment, que acull el Graner

El Graner col·labora per sisè any consecutiu amb el programa de formació d’Africa Moment, que es desenvoluparà al Graner amb la coreògrafa Nora Chipaumire. El programa de formació Creació | Reflexió | Cos dirigit a professionals de les arts escèniques, el cos, les arts vives i la música es desenvoluparà del 27 de juny al 6 de juliol de 2023 al Graner.

Com a novetat, a partir d‟aquesta edició el programa se centrarà en una tècnica de treball
concreta. Aquesta quarta edició de la formació proposa un focus d´especialització en la tècnica
nhaka, fundada per Nora Chipaumire. La formació s’impartirà per Nora Chipaumire, amb música en directe de Tatenda Chabarwa i Daniel Jonathan Judakwashe, i l’assistència de tyrioneisaacstuart i Aïda Colmenero Dïaz.

nhaka (cartografia del cos animista i presències negres africanes radicals), és una pràctica basada en la tecnologia animista i en el seu procés de treball artístic, que instiga i investiga la naturalesa dels cossos negres i els productes de la seva imaginació.


Nora Chipaumire (Zimbabwe/EUA). Guanyadora quatre vegades el Bessie Award. Beca Guggenheim (2018), Contemporary Arts Grant Foundation (2016), Doris Duke Artist Award (2015) i Princeton Hodder Fellowship (2014). Becada a Quick Center for the Arts de la Universitat de
Fairfield (2020) i artista resident al Lower Manhattan Cultural Council (2019-2021). Nora Chipaumire és artista associada a Africa Moment. El seu treball #PUNK va ser presentat per primera vegada a Europa a la I Trobada Internacional Africa Moment 2017, al Graner. Africa Moment ha seguit
recolzant el treball creatiu i de recerca de la coreògrafa, concretament a la investigació i desenvolupament de la seva tècnica nhaka, mitjançant una residència de recerca a Matadero Madrid juntament amb els artistes Aïda Colmenero Dïaz, Shamar Watt i Mohamed Shika, i amb la publicació de la col·lecció de llibres bhuku 1, que estarà disponible durant els dies de la formació.


CONVOCATÒRIA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:
Es convoquen 25 places per a la formació professional ‘Creació | Reflexió | Cos’ (4aedició) que tindrà lloc del 27 de juny al 6 de juliol de 2023 a El Graner – Centre de Creació de Dansa i Arts Vives de Barcelona.
Es requereix disponibilitat completa per a tot el programa.
Per participar a la convocatòria, omple aquest formulari abans del 15 de maig 2023 a les 23:59 CEST

DESTINATARIS:
– Professionals de les arts escèniques i/o professionals del cos, el so, la paraula: artistes, ballarins/es, actors/es, persones que treballen i pensen el cos, performers etc.
– Professors/es i instructors/es d’arts escèniques, dansa, interpretació
– Músics/ques, creadors/es sonors, professionals del so, veu, instrument
– Investigadors/es de les arts del moviment i el pensament

CALENDARI:
Del 27 de juny al 6 de juliol de 2023, en horari de 10h a 17h, amb pausa per dinar.
El dia 6 de juliol es farà una trobada oberta amb el públic de 15-17h, on també estaran disponibles els exemplars de la publicació bhuku 1.

COST PROGRAMA COMPLET:
180 euros total*
*Aquest cost final ja compta amb una part subvencionada sobre la base del valor original.

Amb la col·laboració del Graner – Centre de Creació de Dansa i Arts Vives de Barcelona, ​​i
el suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Nacional d’Arts Escèniques i Música del Ministeri de
Cultura del Govern espanyol.