Graner

› Notícies

Convocatòria oberta residències Africa Moment 2022

El Graner col·labora de nou amb la plataforma Africa Moment, que compta amb el nostre suport per cinquè any consecutiu i, per segon any consecutiu, amb el suport del Fondo de Ayuda para las Artes Iberoamericanas de Iberescena.

Africa Moment convoca ajudes a la creació en residència per a dos artistes iberoamericans especialitzats en afrodescendència i/o pobles originaris, experts que se situïn a l’avantguarda en matèria de treball amb comunitats afrodescendents des del punt de vista artístic i social. Artistes professionals immersos en un procés de creació basat en la investigació artística i d’autoria pròpia, residents d’Amèrica Llatina (Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Xile, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Guatemala, Mèxic, Panamà, Paraguai , Perú i Uruguai) o Portugal.

Ambdós creadors participaran en una residència creativa presencial i simultània al Graner del 28 novembre a l’11 desembre 2022, amb una mostra del procés dins la VI Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment’22 (el 9 desembre 2022).

Data límit d’admissió de projectes: 12 de juny de 2022, 23:59 (CEST)


Requisits:

  • Ser creador/a iberoamericanx de la diàspora africana i/o pertanyent a pobles originaris.
  • Disposar d’una àmplia trajectòria en la recerca ia la pràctica artística en matèria de treball amb comunitats afrodescendents i indígenes.
  • Ser creador/a professional immers/a en un procés de creació basat en la investigació artística i d’autoria pròpia, resident d’Amèrica Llatina (Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Xile, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Guatemala, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú o Uruguai) o Portugal.

Per a més informació:  produccion@africamoment.org o consulta https://www.africamoment.org/