Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Convocatòria per participar al laboratori "Casa Nostra" amb SLMFV al Graner

“Laboratori Casa Nostra” és un laboratori de creació en composició instantània basat en la peça de SLMFV titulada Casa Nostra i estrenada al Mercat de les Flors, el passat desembre de 2022. Tant la peça com el laboratori parteix de l’estudi del gènere cinematogràfic de gàngsters o altrament dit cinema de màfia.

Partint de la metodologia desenvolupada per SLMFV es compartiran diferents eines que enriqueixen i emancipen els creadors a l’hora d’afrontar una composició en temps real. Des de SLMFV, entenem la composició instantània com una metodologia de creació on totes les variables escèniques es troben component al mateix temps. D’aquesta manera, entrarem en un espai de treball en el qual  investigarem i aprofundirem en les relacions que hi ha entre els cossos, el so, la llum, l’escenografia i el vestuari.


Si Los Martes Fueran Viernes (SLMFV) és un espai de creació i producció de peces escèniques, que té els seus inicis el 2018 a la ciutat de Barcelona, de la mà de les artistes Valentina Azzati i Milagros García Salgueiro. És un espai creat per generar una comunitat al voltant de l’estudi i la pràctica de la compoisició instantània. Dins les seves produccions es troben el cicle Capítulos de la Casa (2018/2020), Los Cortos Viernes (2020/2021), el Festival Enemigos Íntimos (2021/2022) i Casa Nostra (2022). Des de 2018 treballen a Barcelona amb l’objectiu de generar un espai sobre l’estudi i la pràctica de la improvisació. A les seves produccions hi han participat més de 150 artistes nacionals i internacionals i han col·laborat amb Mercat de les Flors, La Caldera, El Graner, Akasha Hub i Utopia 126, entre d’altres. Formen part de l’equip artístic de SLMFV: Valentina Azzati, Milagros García Salgueiro, Aina Lanas i Cuque Cao.


A  qui va dirigit el laboratori:

Dirigit a artistes professionals de les arts escèniques (principalment dansa, teatre i arts vives) que treballin des del llenguatge del cos i que estiguin interessades en la composició instantània i vulguin conèixer i/o aprofundir en el treball de Si Los Martes Fueran Viernes. A l’hora de seleccionar els participants es tindrà en compte l’experiència prèvia en composició instantània.

Infos pràctiques del laboratori:

 • Dates del laboratori: de dilluns 19 al dijous 22 de juny
 • Horari: de 10 a 14:30h
 • Lloc: Graner, centre de creació de dansa i arts vives (c/Jane Addams 14-16, Barcelona) Com arribar-hi
 • Inscripció: 80 €
 • Es demana disponibilitat del 100% d’assistència
 • Hi haurà una obertura el dijous 22 a les 13 h. 
 • El laboratori s’impartirà en castellà
 • Places limitades, es farà un procés de selecció a partir d’aquesta convocatòria.

Infos pràctiques de la convocatòria:

 • La selecció es realitzarà a través d’una carta de presentació de màxim 1 pàgina on expliquis la teva trajectòria professional. Pots escriure la carta en català o castellà.
 • Convocatòria oberta del 15 de maig al 5 de juny
 • Resolució de la convocatòria (per correu electrònic): 7 de juny
 • Del 8 al 14 de juny pagament del laboratori mitjançant un enllaç que se’t farà arribar amb la resolució si has estat seleccionada
 • Inici del laboratori: 19 de juny

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA CONVOCATÒRIA

Foto: ©Tristán Pérez-Martín