Graner

› Notícies

Convocatòria per participar al laboratori "Alta Conductivitat" amb el col·lectiu Big Bouncers

El col·lectiu Big Bouncers obre convocatòria per al laboratori de creació “Alta Conductivitat”, que es durà a terme del 18 al 22 de juliol al Graner i els seus voltants, amb una obertura final dins el marc del cicle d’accions artístiques Boombeta. Aquest laboratori de creació forma part del procés de recerca del nou projecte del Col·lectiu Big Bouncers: PLATA.

La convocatòria està oberta des del dia 24 de maig fins el 10 de juny.

Al laboratori es treballarà principalment sobre dos conceptes: el contagi i l’espai públic. El col·lectiu Big Bouncers proposa el contagi com un valor positiu i transformador per provocar una expansió, un contagi de moviment, riure, energia…que parteixi de l’individu, del cos i de les accions quotidianes i es posi en relació amb el seu entorn immediat, connectant així amb allò col·lectiu. Busquen reivindicar també l’espai públic, de trànsit, com a espai de tots, i l’acte de transitar com a acte necessari, que ens posa en relació i per tant ens afecta i ens modifica.

La intenció d’aquest laboratori és crear una partitura escènica amb els i les participants en espais no convencionals i de trànsit, per compartir-la després en una mostra oberta amb el públic.

INSCRIPCIONS A LA CONVOCATÒRIA A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI: https://forms.gle/rRLan1pHZJX7zh5a8