Graner

› ‘Cossos transhumants’ amb Magí Serra

'Cossos transhumants' amb Magí Serra

“Aquesta proposta vol treballar un tipus de cos que estar, escolta i acciona d’una manera particular en l’espai on es troba. El primer període de les trobades plantejo endinsar-nos a la proposta de moviment: COSSOS EN EQUILIBRI. En qualsevol dels exercicis que proposi treballarem sota un tipus d’ESCOLTA de respecte i obertura. Elements imprescindibles per ser més receptiu a qualsevol petit o gran canvi de pes. Aquesta atenció fomenta una manera de relacionar-se amb els altres cossos i també amb el seu entorn, de respecte, de cura, de certa intimitat. Agafant com a referència la transhumància, vull proposar una manera d’estar i travessar l’espai exterior. Una manera d’explorar i relacionar-se amb l’entorn més immediat de l’escola, l’espai que hi ha entre les cases, entre els edificis: l’espai públic.”


Magí Serra:

Intèrpret i creador amb seu a Barcelona. Format en dansa contemporània a AREA i SEAD (Austria). Els seus treballs orbiten al voltant de conceptes com equilibri, fragilitat, detall, risc i catarsi, dins una recerca de moviment sobre el “partnering”, el ritme i la tradició. Fins al moment ha creat 6 peces en solitari o en col·laboració: Units, Esvorell, La mesura del detall, Sa Mateixa, Brots Transhumants i COSSOC. Les seves creacions s’han estrenat en festivals com la Fira Mediterrània de Manresa, el Sismògraf, la Fira de Tàrrega o la Caldera.  Com a intèrpret ha treballat amb alguns dels coreògrafs més actius de l’escena catalana actual com; Roberto Olivan, GN / MC, Roser López, Lali Ayguade o Sònia Gómez, espectacles amb els qual ha girat nacional i internacionalment. Actualment, està amb fase de creació d’una nova peça: CONDENS, estrena 2023.


Curs i escoles 0n es desplegarà “Sin docente no hay proyecto”: Institut Montjuïc, 3r d’ESO

Docent de referència: Clàudia March

El programa d’educatius del Graner s’emmarca dins el programa Caixa d’Eines, impulsat pel Pla de Barris de Barcelona, que consisteix en la introducció de pràctiques artístiques dins el currículum escolar amb l’objectiu de reduir les desigualtats entre els barris de la ciutat. 

Enguany, el programa compta per segon curs consecutiu amb la mediació de Magdalena Garzon.