Graner

› ‘Dance (your) way’ amb Maria Ferrer

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

'Dance (your) way' amb Maria Ferrer

Parteixo de com ens uneix el fet de moure’ns junts, una creació comunitària en dansa com a forma de relació. Dance (your) way vol crear un espai d’expressió a través de la dansa. Un espai de celebració, un espai on les nostres idees puguin posar-se en moviment, on els nostres cossos parlin, explorin les seves possibilitats i qüestionin el món que habitem i les relacions que establim. Des de l’individu cap al col·lectiu i viceversa. Un espai que convida a la trobada del moviment propi com a forma de cooperació i regal per al col·lectiu.


Maria Ferrer:

Sempre he considerat el moviment, la dansa com el meu primer llenguatge… el lloc on podia ser més jo que en qualsevol altre lloc, el lloc on podia fer trobades més profundes amb mi mateixa i amb els altres. Crec en la dansa com a espai de llibertat, activisme i expressió (tant individual com col·lectiva); com una forma artística, un mitjà que ens acosta als altres; com una experiència que ens permet explorar les infinites possibilitats dels nostres múltiples i diversos cossos més enllà dels escenaris, més enllà dels territoris o del llenguatge verbal. La dansa és un mitjà, una experiència que ens vincula social, històrica i emocionalment.

Graduada en dansa clàssica i contemporània en el Conservatori Professional de València i ampliació d’estudis en The Place, London Contemporary Dance School. Llicenciada en Pedagogia (UB) i postgraduada en Arts Escèniques i Acció Social (Institut del Teatre). Després d’una llarga estada a Berlín va trobar a Be Van *Vark, coreògrafa activista que va inspirar totalment la seva manera de treballar amb diferents col·lectius i que li va oferir les seves primeres experiències professionals en aquest terreny.

Maria Ferrer és Impulsora del projecte de dansa Moving! un projecte de creació escènica a través de la dansa amb joves migrants (Apdc Carretera i Dansa 2022).

https://mariaferrerdance.wixsite.com/mariaferrer


Curs i escoles 0n es desplegarà “Sin docente no hay proyecto”: Institut Domènech i Montaner, 2n d’ESO

Docent de referència: Ada Vázquez

El programa d’educatius del Graner s’emmarca dins el programa Caixa d’Eines, impulsat pel Pla de Barris de Barcelona, que consisteix en la introducció de pràctiques artístiques dins el currículum escolar amb l’objectiu de reduir les desigualtats entre els barris de la ciutat. 

Enguany, el programa compta per segon curs consecutiu amb la mediació de Magdalena Garzon.