Graner

› ‘Sonarlo todo’ amb Oscar Bueno

'Sonarlo todo' amb Oscar Bueno

Sonarlo todo és acostar-nos a tot des del so. Fer sonar tot allò que ens diem, tot allò que veiem, tot allò que ens comptem amb els cossos. Fer-se sonar les unes a les altres. Reescriure’ns a través del so. Inventar-nos llenguatges. Sonarlo todo tot és cercar camins que ens permetin trobar un lloc de trobada entre les diferents realitats de les alumnes, la professora i la meva, a través de diferents metodologies que posen en joc les nostres formes sonores i els nostres cossos.


Oscar Bueno:

Tota la meva pràctica es mou tota l’estona entre allò musical, allò coreogràfic i visual, de manera més o menys premeditat. Sóc autor però també treballo acompanyant processos d’altres artistes, que desemboquen en teatres i contextos híbrids de l’escena experimental europea. Sóc performer en tots dos àmbits, i sóc músic. La visualitat o el treball en el dibuix dóna forma a una exploració central a la meva feina, que es comunica amb aquestes altres disciplines de forma natural. Alguns dels treballs que he presentat, o estan en fase de desenvolupament són: Soundtrack, Big Square, La música camuflada, Estudios para sonidación 1, 2, i 3, Easy music. Paral·lelament a la meva pràctica col·laboro amb altres artistes.


Curs i escoles 0n es durà a terme “Sonarlo todo”: 2n d’ESO – IES Montjuïc

Els projectes educatius de Graner s’emmarquen dins de Caixa d’Eines, un programa de l’ICUB, el Consorci d’Educació de Barcelona i Pla de Barris, present a 49 centres educatius de la ciutat. Enguany, El el Graner compta amb la mediació de Magdalena Garzon.