Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

El Graner participa a "Tot està connectat" el dimecres 8 de juny a La Bàscula

El proper dimecres dia 8 de juny participem de la jornada de tancament de curs del programa Caixa d’Eines del Pla de Barris de La Marina. En aquesta ocasió s’hi mostraran accions que recullen alguns dels treballs que s’han desenvolupat dins l’aula a l’Institut Montjuïc, Escola Enric Granados, Escola Seat, El Polvorí i Can Clos.

Per part del Graner hem mediat la investigació Sonarlo Todo d’Oscar Bueno amb l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Montjuïc, dins l’optativa d’Arts Vives,  amb l’Imma Solé de docent i col·laboradora habitual del Graner i l’acompanyament de Magdalena Garzón, mediadora dels educatius Graner d’enguany.

A Sonarlo Todo l’alumnat ha investigat conjuntament amb l’Oscar les sonoritats de tot allò que els envolta a partir de diferents sistemes de representació, generació i captació.

Compartirem la jornada ‘Tot està connectat’ (de 10h a 14h) amb: 

  • Cinema en Curs amb els i les alumnes de 4t i 2n d’ESO de l’Institut Montjuïc amb Pablo García i la mediació d’A Bao A Qu.
  • Susurrando recuerdos amb les alumnes de 3r de l’Escola Can Clos i la mediació de La Inefable
  • Ràdio a les escoles amb els i les alumnes de 5è i 6è de les escoles Enric Granados, SEAT i El Polvorí amb l’Associació de Mitjans de Comunicació Local
  • Percussió i interculturalitat amb els i les alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Montjuïc, Brincadeira i la mediació de l’Espai Jove La Bàscula.

Els projectes educatius de Graner s’emmarquen dins de Caixa d’Eines, un programa de l’ICUB, el Consorci d’Educació de Barcelona i Pla de Barris, present a 49 centres educatius de la ciutat.