Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

El Graner reforça la seva col·laboració amb Can Gassol

El Graner reforça la seva col·laboració amb Can Gassol, Centre de Creació d’Arts Escèniques a Mataró

En el marc de la col·laboració amb Can Gassol, el passat juny, els Informalls, residents de Graner en la modalitat de creació, van tenir l’oportunitat de desenvolupar una part significativa del seu treball al centre. Per altra banda, Clémentine Télesfort i Lisard Tranis, residents en la modalitat emergent, van realitzar una residència tècnica, explorant i investigant abans de continuar el seu procés de creació al Graner.

Aquesta col·laboració amb Can Gassol, que va començar l’any 2020, no només fomenta la creació artística sinó que també promou una xarxa efectiva en l’àmbit territorial. La construcció d’aquesta xarxa, que connecta artistes amb altres centres del territori, és una de les missions principals de Graner. Això reafirma la voluntat de descentralització i la creació de vincles sòlids amb altres centres de creació, oferint oportunitats de creixement per a tots els implicats en els projectes.
Una part dels ajuts a la creació del Graner provenen de Can Gassol, que participa com a membre del jurat en la convocatòria pública.